in

Goca Lazarević i Didi J ZARATILE u emsiji, ovakav spoj se dešava jednom u životu!

Foto: Printscreen/youtube

Autorka i voditeljka emisije ”Magazin In” Sanja Marinković predstojeće subote ugostiće dobro poznata imena domaće javne scene. Naime, ona će na aktuelne teme razgovarati sa: pevačicama Gordanom Gocom Lazarević, Janom Todorović, Dijanom Janković, poznatiijom kao Didi Džej, voditeljkom Bojanom Lazić, vlasnicom “Miss Yu” kompanije Vesnom de Vinčom.

Tom prilikom, Didi Džej je govorila o svojoj karijeri, te istakla kako je neophodno biti drugačiji.

– To je šoubiznis i to je potrebno. Ako ste obični, ako se uklapate u masu jednostavno to ne prolazi – rekla je Didi, na šta je reagovala njena starija koleginica Goca Lazarević, koja smatra drugačije na osnovu ličnog primera.

– Ja sam ceo život naša Goca, pa sam nekako prošla kroz karijeru – rekla je Goca, na šta se nadovezala Jana Todorović.

– Žena sam iz naroda,takva sam kakva sam – rekla je Jana.

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, svojim estravagantnim načinom života šokira javnost.

Naime, Didi Džej, koja gradi i karijeru u Americi, vodi računa o svom izgledu i često posećuje salone lepote, a na društvenoj mreži se pohvalila neobičnim tretmanom. Pevačicu su celo lice umotali u providnu foliju, što je očigledno novi trend u svetu.

Ona se svojim internacionalnim fanovima, kao prava diva, pohvalila na Instagramu videom iz salona, na kome se vidi njeno lice umotano u providnu foliju.

Didi se može pohvaliti luksuznim garderoberom od nekoliko stotina hiljada evra u kojem se mogu naći unikatni komadi svetskih brendova. Ova pevačica se jednom prilikom pohvalila zlatnim roleksom i to ne običnim, nego sat koji se nosi na nozi.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)