in

Glumica trudna sa bivšim mužem svoje najbolje drugarice FOTO

Glumica trudna sa bivšim mužem svoje najbolje drugarice FOTO

Više puta je dovođena u vezu sa oženjenim muškarcima.

Meksička glumica Majte Peroni proslavila se najpre ulogom Lupite u seriji „Buntovnici“, a potom je srca publike osvojila kao Maričui u seriji „Oprezno s anđelom“.

Ona se 9. oktobra prošle godine udala za televizijskog producenta Andresa Tovara, a sada su objavili radosnu vest da čekaju dete, te da je u pitanju devojčica.

„Preplavljena sam osećanjima i sve je to uzbudljivo jer se svašta dogodilo“, rekla je glumica za „Caras“.

„Uvek sam hteo da imam ćerku“, dodao je Andres.

Majte je potom opisala i kako je saznala da je u drugom stanju.

„Planirali smo venčanje i mesec dana pre ceremonije, 8. septembra, bila sam u Barseloni i otišla na probu venčanice, a dan kasnije sam počela da se osećam drugačije. Shvatila sam da mi nije dobro i mislila sam da je to zbog umora, sati leta, toliko posla, jer nisam stajala, ali najmanje sam mislila da sam već trudna. Jedna od mojih najboljih prijateljica mi je rekla: ‘Mai, mislim da si trudna’, a ja sam rekla: ‘Ne, bilo bi prerano’, jer osim toga, dogodilo se toliko stvari da sam mislila da sam umorna i zato sam se osećala tako. Spavala sam ceo dan i kad sam se probudila, prijateljica mi je dala test za trudnoću“, istakla je ona i dodala da planiraju još dece.

„Naravno da imamo planove za osnivanje porodice, ali mi smo već jedna porodica, tako da ako stvari krenu kako treba i kasnije dođe još jedno dete, bićemo najsrećniji, a ako ne, mislim da ćemo uvek biti otvoreni za sve što je dostupno. Važno je živeti svoju sadašnjost, a kako bude sve išlo, videćemo koji završetak priče. Život će pokazati hoće li to biti jedno, dvoje, troje dece…“, priča Peronijeva.

Ona je istakla i koliko je suprug dobar i pažljiv prema njoj, a njihova veza počela je skandalom.

Maite Peroni Foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Naime, sredinom 2021. godine meksički mediji preneli su vest da je Majte preotela Andresa svojoj najboljoj drugarici Klaudiji, te da je neko vreme bila njegova ljubavnica.

Nekoliko dana pre nego što se ovo pročulo, glumica je sve iznenadila raskidom sedmogodišnje veze sa muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kasnije se saznalo da je dečka mesecima varala sa Andresom.

Ipak, ovo nije bio prvi put da se lepa glumica dovodi u vezu sa oženjenim muškarcem.

Kada su snimali seriju „Oprezno s anđelom“, šuškalo se da su se ona i Vilijam Levi upustili u vezu, iako je on uveliko bio oženjen sa koleginicom Elizabet Gutjerez sa kojom ima i decu.

Majte i Vilijam tvrdili su kako su samo „uvežbavali scene za seriju“, te kako su samo prijatelji, ali je vremenom stekla epitet „rasturačice brakova“.

Levi je kasnije priznao da je suprugu prevario sa više od 80 žena, ona mu je to neko vreme praštala, ali su se na kraju razveli.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica