in

Glumica potpuno zbunjena, MORALA JE DA REAGUJE!

Ulogom Une, skromne i požrtvovane devojke, u seriji Igra sudbine, Dragana Mićalović je pobrala simpatije gledalaca. Kako kaže, zadovoljna je reakcijama ljudi.

– Dešava mi se često da mi devojčice na ulici prilaze da se upoznamo, ali kada se predstavim i kažem: “Zdravo, ja sam Gaga”, vrlo čudno mi odgovore: “Ne, ti si Una”. Srećna sam ako su prepoznale dobre strane Une i smatraju da bi bilo dobro usvojiti poneku – kaže Dragana Mićalović, glumica i sestra Slobode Mićalović.

foto: Dragana Udovičić

Na pitanje koje je osobine pokupila od Une, Dragana odgovara:

– Još učim od nje. Volela bih da imam više strpljenja, da naučim da izbrojim do deset, da posedujem tu njenu hrabrost.

Serija “Igra sudbine” dobiće drugu sezonu, koja će imati još 100 epizoda, a Dragani je, kako ističe, veliko zadovoljstvo što je deo ovog tima.

– Apsolutno se radujem. Što radu, što susretu sa divnim ljudima koji rade na tom projektu. Tu mislim na celu ekipu iza kamere i naravno celu glumačku ekipu. Verujem da Žarku dugujemo zahvalnost u velikoj meri. Priča koja se iznova i iznova menja ne drži samo jednu liniju priče svih ovih epizoda. Žarko nas je doveo do toga da i mi iz ekipe sa nestrpljenjem iščekujemo njegove epizode da vidimo šta je novo smislio – kaže ona, a onda je otkrila koje su joj to želje u narednom periodu na profesionalnom, a koje na privatnom planu.

– Da se posvetim studijama. Na drugoj sam godini glume, Fakulteta savremenih umetnosti. Poslednjih meseci zbog rada na predstavi “Ana Karenjina”, zbog snimanja, nisam bila redovna na predavanjima. Srećom, imam divne klasiće koji mi sa svih strana donose beleške, vežbe koje moram da odradim i nadoknadim – rekla je Dragana.

(Espreso)