in

Glumica je SINOĆ PREMINULA, a davnih godina ga je izvukla iz PAKLA

Snežana, Foto: Print Screen Youtube

Snežana Nikšić je davnih godina bila žena koja je osvojila srce Ljubi Tadiću, a kako je on govorio digla ga iz pakla.

Ljuba Tadić i Snežana Nikšić upoznali su se u Ateljeu 212 sedamdesetih godina. Ljuba u punoj kreativnoj snazi, a Snežana na početku glumačkog puta. Tadašnja upravnica “Ateljea 212” Mira Trailović imala je njuh da prepozna talenat.

Kako je pisala tadašnja štampa, Snežana je bila mlada i lepa žena koja je plenila svojm harizmnom.

Međutim, dok se udvarao tada lepoj Snežani, Tadić je prolazio kroz jeda od najtežih perioda u životu. Glumac je kako se pisalo imao problema sa alkoholom. Iz tog pakla ga je izvukla upravo Snežana.

Ima čovek uspona i padova. To je bilo vreme mojih padova. Veliki ljudi imaju malu sujetu. Meni je trebao ceoi život da to naučim. Snežana me je izvukla iz tog pakla. Kad sam nju ugledao na probi u Ateljeu, kao da sam video Sunce- rekao je Ljuba jednom prilikom.

Ali, tu problemima nije bio kraj. Snežana je bila udata, ali Tadić nije mario za tim.

– Znao sam da je bila udata, ali me nije interesovalo. Koliko sam bio obuzet njome najbolje će vam pokazati sledeća priča. Dosađivao sam joj posle probe da se vidimo. Ona je brzo koračala hodnicima “Ateljea 212” i kasnije ulicom u nadi da ću odustati. “Ja sam udata žena”, ponavljala mi je. Kad je ušla u svoj spaček i pokrenula ga nisam odustao. Trčao sam Ulicom Lole Ribara za njom. Nije me bilo sram. Zaljubio sam se, a zaljubljeni čovek nema čega da se stidi, pod uslovom da je pristojan”, ispričao je Ljuba.

Kad se Snežana razvela počela je da živi s Ljubom. Proveli su dve i po decenije zajedno.

Podsetimo, Snežana Nikšić, glumica i supruga velikog Ljube Tadića, preminula je noćas u 79 godinu u Beogradu, posle duge i teške bolesti, potvrdili su za Kurir njene kolege.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)