in

Gledali smo ga u rijalitiju, kasnije slušali njegove pesme, a sada se takmiči da ide na Evroviziju

Gledali smo ga u rijalitiju, kasnije slušali njegove pesme, a sada se takmiči da ide na Evroviziju

Pevač Savo Perović inicijalno se proslavio kao učesnik “Zadruge”, ali će javnost Srbije sada imati priliku da ga vidi u potpuno drugom svetlu, u jednom potpuno drugom televizijskom formatu.

Nakon što je RTS objavio spisak takmičara za predstojeći šou Pesma za Evroviziju ’23, na listi se našlo i njegovo ime. Uz pesmu „Presidente“, Savo Perović pokušaće da dođe do finala – 4. marta i da potom pobedi, kako bi predstavljao Srbiju na Evroviziji u Liverpulu.

„Pre svega baš sam počastvovan što sam deo tog projekta. To mi je bila jedna od životnih želja iz detinjstva.  Očekujem da napravim dobar šou da stvarno u ta tri minuta zabavim publiku kraj malih ekrana da pesma zaživi da se komentariše, peva , traži. Mada pošto je Sajsi MC pisala tekst, verujte mi da će o pesmi da se polemiše! Ali smo spremni“, rekao je Savo Perović za Nova.rs.

Na pitanje kako je došlo do saradnje sa Sajsi MC, Perović je odgovorio – spontano.

„Do saradnje je došlo spontano, ona i ja se poznajemo dugi niz godina imamo i zajednički duet ‘Derište’. Ja kad sam dobio melodiju nju sam prvu pozvao i pitao – ‘šta misliš o ovome? Možeš li da napišeš tekst na ovaj zvuk, samo tebe nekako osećam!’ Čula je i rekla veliko – da“, objašnjava Savo Perović za Nova.rs.

I tako je ona napisala top tekst. O očekivanjima neću da pričam sada, skoncetrisani smo na nastup da se najbolje prikažemo Srbiji. Publika nek bude ta koja treba da kaže zašto baš ja da idem u Liverpul“, dodao je on.

Za kraj razgovora, mladi pevač kaže da u vokalnom timu uz sebe ima i Ivanu Peters.

„I da dodam da u timu imam i Ivanu Peters kao vokalnog mentora i nekog ko radi back vokale. Ona je u ceo projekat ušla sa velikim srcem. I toliko me zadovila normalnošću i kolika je ljudina. Velika mi je čast sto takvu divu imam u timu i kao mentora“, zaključio je Savo Perović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Zagrljaj novinarke iz Ukrajine sa pobednicima Evrovizije