in

Garderober pun stvari, a jedna je koštala NEKOLIKO HILJADA EVRA

Tamara Đurić svoje gnezdo svila je u elitnom delu prestonice, a sve je uređeno luksuzno i svedeno, bez suvišnih detalja i pokazala raskošni garderober.

– Uvek sam volela i kad sam bila devojčica, da mi garderoba bude odvojena, da mogu da se obučem uz ogledalo i toaletni sto. U domu sam morala da napravim poseban kutak za garderobu zato što imam stvarno mnogo. To što se vidi su stvari koje bukvalno stoje za ukras, a garderoberi su prepuni.

– Što se tiče cena garderobe, sve je to prošarano. Volim i prosečne, ali i skupe komade. Najskuplja stvar je svakako bunda, a o cenama ne bih baš pričala… Prelazi nekoliko desetina hiljada – otkriva Tamara i objašnjava da je većinu komada za stan birala sama.

foto: Instagram

– Sama sam uređivala svoj dom, imala sam arhitektu koji mi je pomagao oko pojedinih stvari u koje se baš ne razumem. Pomešala sam stilove, ima tu rustike, modernog stila, malo vizantijskog. Najbitnije mi je bilo da mi u domu bude toplina.

Kako ova nekadašnja rijaliti zvezda i voditeljka otkriva, upravo garerober joj je bio omiljeni kutak dok nije rodila ćerku. Sada je to soba bebe Tamare.

– Najviše vremena sam provodila u garderoberu, mada i sada otkako mi se Tamara preselila u gardeober tu smo dosta, tu se presvlačimo i igramo. Najviše vremena zapravo provodimo u njenoj sobi. Život mi se mnogo promenio otkako sam dobila ćerkicu. Ona je najlepši deo mene i ono što me zaista čini srećnom. Šta god da se desi, kad nju pogledam moj život dobije najlepši smisao. Čak sam joj dozvolila da se jednim delom, eto i useli u moj garderober – kaže ponosna mama kroz osmeh.

– Ona je samo sa ukrasnim stvarčicama u mom garderoberu, ali ima ona svoju sobu koju ćemo, kako smo krenuli, uskoro da pretvorimo u njen mali garderober. A ona će da se preseli kod mene u spavaću, a sada spavamo same, ona i ja, kaže Tamara koja se rastala od oca svoj ćerke, neposredno nakon porođaja.

Pandemija korone i dalje traje, a Tamara kaže da se najbezbednije oseća u okrilju svog stana.

– Neko sam ko stvarno ozbiljno shvata ovu pandemiju. Preležala sam koronu, ali ne volim da dovodim druge ljude u rizik, ni moje roditelje koje imaju preko 50 godina. Svako od nas ima roditelje, porodicu, i svako od nas treba da čuva svoje, ali i tude. Najviše vremena provodim kod kuće ili u šetnji – priča ona i objašnjava da je sve planove stavila po strani.

(Espreso/Blic)