in

FUDBALER AKCIJAO SA SVOJIM DEČKOM NA PLAŽI! Da samo vidite kako su dostigli VRHUNAC! ŠOK SCENE!

Rajan Kami Rasel, 28-godišnji defanzivac američkog fudbala, bio je ludo zaljubljen u profesionalnog plesača Korija O’Brajena sa kojim se slikao na plaži pre nekoliko dana, a kada je par ugledao fotografa nedaleko od lagali su, počeli da se strasno ljube i maze.

„Kada svetu kažem da si moj, najviše se hvalim“, napisao je Rajan nedavno na društvenim mrežama, otkrivajući kako je tek sa sadašnjim dečkom pronašao pravu sreću. Iako je pre njega bio sa devojkama, shvatio je da ga one ne zadovoljavaju u potpunosti. ‘Pokušao sam, ali nije to bilo to. Samo sam osetio da nešto nedostaje, rekao je iskreno.

foto: Profimedia

Prema rečima slučajnih prolaznika, par je u nekoliko navrata preterao sa nežnošću. „Neke stvari su predodređene za četiri zida. Guranje ruku u pantalone i polizanje partnerovih prstiju nije privlačan prizor za sve prolaznike. Hteo sam da povraćam“, rekao je 40-godišnji gospodin koji je ležao na plaži nedaleko od njih.

Inače, O’Brien je bio dugogodišnji igrač P. Diddija, a sada uči plesnim koracima svog dečka, inače veoma uspešnog fudbalera američkog fudbala, koji je rekao da je njegova karijera počela tek kada je javno progovorio o svojoj seksualnoj orijentaciji .

Bonus video:

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)