in

Fotka u kupaćem kostimu izazvala POMETNJU na mrežama!

Tanja Bošković, Foto: Damir Dervišagić

Glumica Tanja Bošković i u sedmoj deceniji pleni lepotom i duhom, a sada je na društvenim mrežama isplivala njena fotografija od pre otprilike 40 godina koja je napravila pravu pometnju.

Tanja Bošković
foto: Dado Đilas

Naime, jedna “Instagram” stranica objavila je fotografiju Tanje Bošković staru skoro četiri decenije, a ono što je izazvalo opštu pometnju je da se četrdeset godina kasnije glumica gotovo uopšte nije promenila.

Lepota, držanje, stav, sve što je krasilo mladu Tanju, starija još uvek nosi sa osmehom. Ono što su obožavaoci Tanje Bošković sa oduševljenjem primetili je da Tanja tako lepo i prirodno stari,da se gotovo ništa nije promenila, a da su bore njenom licu dale samo određenu ozbiljnost.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Mnogi su prokomentarisali da su godine za nju samo broj, i da bi Tanja danas trebalo da bude primer mnogim mladim devojkama.

“Tako izgleda jedna prirodna lepotica”, “Svaka čast Tanja”, “Bila i ostala savršena”, bili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Svojevremeno, glumica je otkrila tajnu svoje lepote i mladim ženama poslala je snažnu poruku:

– Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote.

Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

I danas ova neverovatna dama šeta svoj osmeh beogradskim ulicama, spremna da zakorači u sedamdesete.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)