in

Folk pevač za Espreso otkrio da li pati za bivšom! (FOTO)

“Moja tuga nikad nije prestala” – ovo su reči nove pesme folk pevača Dragana Krstića Crnog za pesmu “Treća zima bez tebe”.

Pošto je sam Crni autor ove numere, mi smo ga pitali da li je možda nekada patio zbog neke bivše ljubavi i da li mu je to nesrećna ljubav bila inspiracija da napiše ovu pesmu.

– Nije pesma proizašla iz patnje za nekim, već jednostavno zadnji period, korona, nije se radilo i tako nagomilalo se negativnih dešavanja, pa samim tim lepi stihovi uvek i dolaze iz tuge – otkrio je Crni za Espreso.

Inače, da podsetimo da je folk pevač nedavno u Beogradu organizovao promociju ovog singla. On je tom prilikom imao podršku i svoje sadašnje supruge Smilje kao i svoje dece. Mi smo ga pitali i u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom i da li su ostali u korektnim odnosima nakon razvoda.

– Duga je to i opširna tema, priča, ali uvek sam za lep odnos sa svakim, a kamoli sa majkom moje dece, samo što za dobar odnos treba dvoje, ali zasad je sve u redu. Dva divna, pametna sina imam sa predzadnjom suprugom – rekao nam je Crni.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V)