in

Fatalna lepotica je deset godina mlađa od glumice (FOTO)

Fatalna lepotica je deset godina mlađa od glumice (FOTO)

Megan Foks i Mašin Gan Keli raskinuli su veridbu.

Kontroverzni muzičar i popularna glumica rešili su da stave tačku na svoju ljubavnu priču.

Kako se navodi, glavni razlog njihovog raskida bila je zgodna plavuša iz benda muzičara.

Da se popularni par rastao, naslutilo se prvo na osnovu društvenih mreža, gde je Megan obrisala zajedničke fotografije, a onda podelila sliku sa opisom „Može da se oseti nepoštovanje/u tvom je dahu“, dok je u pozadini išla numera koju je snimila Bijonse, a koja je opisala prevaru Džej Zija.

Kako su mnogi posumnjali, glavni razlog njihovog raskida bila je gitaristkinja Sofi Lojd.

Sofi je poreklom iz Engleske, ima 26. godina, a javnost je za nju saznala kada je postala senzacija na Jutjubu. Lojd je prvo snimala kavere koji su imali veliki broj pregleda i time je privukla pažnju publike, ali i kolega muzičara. U jednom ternutku dobila jepoziv od Kelija da se pridruži bendu na turneji prošle godine.

Povodom glasina o njenoj navodnoj vezi sa bivšim verenikom Megan Fok, oglasio se tim muzičarke.

„Sofi Lojd je profesionalna, uspešna muzičarka, koja je bespotrebno uvučena u ovu medijsku priču na temelju neosnovanih optužbi koje su iznesene na društvenim mrežama. Svaka sugestija da se ikada ponašala neprofesionalno, ili da je zbog toga raskinula svoju vezu je neistinita. Nepoštovanje je prema njoj kao umetnici izveštavati na takav način i pisati takve komentare“, stoji u zvaničnom saopštenju tima Sofi Lojd.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne