in

Evo zbog čega se Danica Maksimović NIJE UDALA, a mnogo voli NJEGA!

Danica Maksimović, Foto: © ATA Images

Naša glumica Danica Maksimović (69), koja je duže od četrdeset godina u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, otvoreno je govorila o odnosu sa njim i zbog čega se nikada nisu venčali.

– Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. – kaže pa dodaje:

Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo – rekla je glumica za Story i odgovorila na pitanje zašto suprug Danice Maksimović to nikada nije zvanično postao.

– Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo – istakla je Danica.

Suprug Danice Maksimović nije iz iste profesije kao ona i njihov sin, ali glumica je istakla da je uvek imao razumevanje za ono čime se ona bavi.

– Takav je karakter da ga nije diralo sve ono što je mogao da čuje sa strane o mom zanimanju, nikada mu nisu smetale ni škakljive scene u kojima sam bila. Pred važnu premijeru umem da budem veoma nervozna i teška, a on je naučio da u tim situacijama samo treba da me pusti i ostavi samu. Ne bi to svako mogao. Veoma je stabilan partner. Tu je da razume, da saučestvuje i pomogne. S druge strane, uvek sam i ja bila njegova podrška – ispričala je Danica.

Njihov sin Miloš Lolić koji već dugo živi u inostranstvu, u Beču, bavi se pozorišnom režijom.

Bonus video:

Danica Maksimović progovorila o odnosu sa sinom Milošem: Leteće tu perje da vam kažem ja!

01:17

Danica Maksimović progovorila o odnosu sa sinom Milošem: Leteće tu perje da vam kažem ja!

(Espreso)