in

Evo zašto je povezana sa Megan Markl

mlada i uspešna

Bila je naslovne strane magazina, radila je brojne editorijale za “El”, “Vog”, “Kosmopoliten” i druge časopise.

Objavljeno:

Megan Markl (40) se proslavila ulogom Rejčel Zejn u seriji “Odela”, a sada ista serija dobija svoju arapsku verziju gde će njen lik igrati Tara Emad (28).

Ova prelepa žena je osvojila 2010. titulu Miss Teen Egipta 2010. godine i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Tarin otac je iz Egipta, dok joj je majka poreklom iz Crne Gore, piše Dejli mejl. Rođena u Kairu, a modelingom se počela da bavi sa samo 14 godina. Internacionlanu karijeru je počela da gradi malo kasnije i u TV šou ‘Zay El Ward’ istakla je da joj je “bio ponuđen internacionalni ugovor dok je iša u srednju školu, ali je smatrala da je obrazovanje prioritet”. Džepna Venera savršenog tela poručuje: “Nabavite malu trambolinu i skačete”

Pored modelinga, Tara je i uspešna glumica – igrala je u mnogim egipatskim serijama, a rekla je da su joj “Šarliz Teron i Merili Strip glumački uzori”.

Krase je duga i negovana kosa i savršen ten, a o bjuti tajnama, Tara je spomenula i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda:

“Kada sam umorna ili dođem sa zahtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvežim lice”, rekla je za lokalne medije.

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)