in

Evo šta ju je dočekalo u sobi!

Sofija Milošević, Foto: Printscreen

Trudna manekenka Sofija Milošević oduševila je pratioce kada je pokazala kako ju je iznenadio partner, fudbaler Luka Jović.

Ona je objavila fotografiju sina Alekseja koji se nalazi u sobi punoj ruža u Madridu, a to je bilo specijalno iznenađenje koje joj je priredio fudbaler.

– Kada tata iznenadi mamu”, napisala je Sofija na Instagramu, a brojne prijateljice ostale su oduševljene i komentarisale ovu objavu.

Podsetimo, Sofija i Luka čekaju drugo zajedničko dete, dok fudbaler sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević ima sina Davida. Sofija je nedavno prokomentarisala kakve vrednosti planira da usadi deci.

Sofija Milošević
foto: Instagram printscreen/sofimilo

– Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli – pričala je nedavno.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)