in

Evo kako su se pravdale

Evo kako su se pravdale

Afera “prostitucija” sve više je zastupljena u domaćim medijima, a neke estradne umetnice su zbog iste završile u policiiji.

Vest da je pevačica i starleta Emina Goga Terzić privedena zbog prostitucije, samo je začinila ionako već bogatu priču o navodnim prodavačicama ljubavi na domaćoj sceni.

Dušica Grabović. Foto: Instagram/dusicagrabovic

Kako su preneli mediji Goga i njena drugarica su došle u beogradski hotel na dogovorene intimne odnose, ali su ih u sobi umesto klijenata dočekali pripadnici MUP-a. U policijskoj stanicu su dočekale zoru, a onda su puštene na slobodu, budući da krivična prijava teče u redovnom postupku.

Emina Goga Terzić Foto: Printscreen Instagram/goga_terzic_fan

Mesecima unazad govorilo se o osobama koje se bave najstarijim zanatom, a u velikoj akciji policije je između ostalih uhapšena i pevačica Slavica Tripunović Dajana.

Dajana Tripunovic
Dajana Tripunović Foto:Z. K. Munja/Grand online

Nakon puštanja na slobodu, Dajana se pravdala kako joj je afera nameštena, te da nema nikakve veze sa prostitucijom.

Mediji su preneli i kako se njena koleginica Dušica Grabović bavi posredovanjem u prostituciji, a čak je objavljen i jedan njen razgovor sa potencijalnom mušterijom, ali se ona pravdala kako je ugovarala tezgu.

Dušica Grabović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Zadnjih 10 godina ne boravim u Srbiji, ja nisam mrava zgazila, nemam mrlju u životu, niko me ne štiti. Svi su pobegli misleći da sam ja kriva za ovo. Širenje laži i neistina bez objašnjenja, ti profili će biti odstranjeni jer ometaju istragu. Mene policija, a ni sud, niko me nije kontaktirao za ovo. Ja sam došla na 40 dana svom ocu. Ja sam pendrek zamenila mikrofonom, bavim se isključivo pevanjem“, izjavila je tada Grabovićeva za TV „Pink“.

BONUS VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije