in

Estradni par konačno otkrio ZAŠTO SE NIJE VENČAO, prošlo je 20 GODINA!

Iako su dve decenije zajedno i imaju dvoje dece, Vesna i Đole Đogani nikada nisu stali na “ludi kamen”, a sada otkrivaju i zbog čega.

Popularni par smatra da čin venčanja ništa ne bi promenio u njihovom odnosu, te ističu da im je najvažnije to što imaju skladan odnos i bez potpisa na papiru.

– Venčanje je samo ugovor koji nema veze s ljubavlju, a koji vam kasnije može praviti velike probleme i peripetije ukoliko poželite da se razvedete – rekao je za Đole Đogani, koji je pre veze sa Vesnom bio u braku sa Slađom Delibašić sa kojom ima dve ćerke.

foto: youtubescreen

Ovaj estradno-emotivni dvojac aktivan je i na društvenim mrežama. Kako kažu, i one mogu da naruše odnos dvoje ljudi ukoliko među njima nema uzajamnog poverenja.

– Mogu da ga naruše ukoliko se partneri ne razumeju. Nas dvoje imamo razumevanja i za udvarače, ali i za loše komentare. Dvadeset godina smo zajedno, preležali smo sve dečje bolesti – kaže Vesna.

– Svesna sam da na nastupima Đoleta gledaju žene i devojke, a mene momci – dodala je pevačica, a Đole se nadovezao:

Vesna Đogani
foto: instagramscreen

– To što mene gledaju devojke je skroz u redu, ali kad tebe gledaju momci, nije lepo.

Kada je počela pandemija korona virusa, Vesna je pokrenula profil na društvenoj mreži Tik Tok na kojoj je veoma aktivna.

– Porodica i kuća su mi uvek prioritet. Njih ne zapostavljam ni zbog čega, pa ni zbog društvenih mreža, ali kada je Tik Tok u pitanju, trudim se da plasiram sve ono što ne prelazi granicu intime. Svesna sam da me prate i roditelji i deca, ali i da sam i sama majka. Moj cilj je da zabavim narod, ali i samu sebe – rekla je ona za pomenuti list.

(Espreso/Alo)