in

Elma Hrustić: “Vakcinisanje je stvar ličnog izbora”

Celi svet i dalje se bori sa opakim virusom korona i dok su mnogi očekivali da će 2021 godina biti mnogo mirnija i bolja očito da nam tek borba protiv virusa predstoji.
I dok svakodnevno stižu razno razne informacije, saveti kako da se čuvamo, lečimo i apeli za vakcinu postoji i ona druga strana medalje da svako ima pravo izbora.

Regionalna pevačica Elma Hrustić kaže da je stanje u Turskoj iz dana u dan sve tragičnije, da je sve više obolelih i sve manje mesta po bolnicama ali, kako kaže, mnogi nisu verovali u postojanje virusa sve dok se nisu razboleli.

Što se tiče vakcine Elma ističe da nije primila vakcinu niti ima u planu, jer smatra da za vakcinu treba vreme da se ispita i da su preko noći došle.

Poštuje sve ljude koji se vakcinišu ali zamera kolegama što javno promovišu sebe preko vakcine, svako ima pravo izbora i smatra da je to negde i privatno lična stvar.

Pevačica dodaje da će vakcinu primiti jedino u slučaju da postane zakonski obavezna zbog posla i putovanja a do tada ponaša se i čuva kao prvog dana kada je korona promenila tokove našeg svakodnevnog života.

Comments

comments