in

Džon Sina u suknji i štiklama zbog novog filma FOTO

Džon Sina u suknji i štiklama zbog novog filma FOTO

Prihvata i svoju žensku stranu.

Fanovi poznatog američkog rvača Džona Sine iznenađeni su poslednjim paparaco fotografijama.

Naime, on je zbog uloge ulicama prošetao u suknji, dugim čarapama i čizmama sa štiklom ispod kojih su navirale njegove mišićave noge.

U pitanju je snimanje filma Pitera Farelija, u kome su njegovi prijatelji na filmu su izmislili lika kako bi imali koga da okrive za svoje prestupe, a onda postaju sumnjičavi i pojavljuje se Džonov lik, prenosi „Daily Mail“.

„Riki Stancki je ime lika kojeg su tri prijatelja izmislila kako bi imali nekoga da okrive za svoje loše ponašanje. Kada njihovi partneri postanu sumnjičavi, primorani su da angažuju glumca da oživi Stanckija. Ovaj potez ima strašne, ali urnebesne posledice“, piše u saopštenju.

Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim ženske garderobe, tokom ove nedelje imao je priliku da bude i našminkan, te je čak nosio i crveni karmin zbog uloge.

Džon Sina je osim zbog sporta i glume, poznat i po svom humanitarnom radu. Naime, prošle godine je upisan u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek sa najviše ispunjenih želja. Kako kažu Ginisovi zvaničnici, Sina je ispunio 650 želja, prenosi CNBC.

Podsetimo, Piter Fareli poznat je kao reditelj humorističkih filmova poput „Shallow Hal“ i „The Heartbreak Kid“, pa obožavaoci njegovog rada ni sada ne očekuju ništa manje. U svojoj dugoj karijeri imao je priliku da sarađuje sa mnogim holivudskim zvezdama poput Kameron Dijaz i Gvinet Paltrou, a za sada najviše pažnje je privukao filmom „Zelena knjiga“.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji