in

“DUŠMANIN, ZAO ČOVEK!” Rat drma ESTRADU, tekstopisac napao LUKASA – Nisam kuče bez porekla, Aca SVE LAŽE

Razljutili su ga pevačevi stavovi o muzičarima
Pevač Aca Lukas izneo je neke stavove sa kojima se ne slaže njegov kolega Čeda Čvorak.

Njegove reči – Imaju po 5, 6 stanova u Beogradu, a traže pomoć od države! Utovarujte ugalj, RADITE BRE NEŠTO, isprovociralo je Čedu, te je prokomentarisao njegove reči.

– Trebalo je da kaže ime te osobe koja ima 5,6 stanova. On osporava moj rad. Istina je da se mesecima već muzičari okupljaju jer su nezadovoljni. Niko od njih nije tražio pomoć u vidu novca, ono što su oni tražili su zahtevi da rade lokali sa svim merama. To je neki njihov cilj. Premijerka je primila nekoliko ljudi koji su normalno pričali. Prva laž koju je on rekao sinoć je da sam ja organizator protesta. Ja to nisam. Drugo što je rekao da iza nas stoji politička pozadina, sramota. Svi smo rekli da to nema veze sa politikom. Treće što je rekao da smo tražili finansijsku pomoć. Ja ne znam da je iko izašao i tražio finansijsku pomoć – rekao je Čeda Čvorak pa nastavio:

– Onda je slagao da smo dobili pomoć, niko nije dobio pomoć, dobili su samo statusni umetnici. Nije fer da Lukas tako laže. Rekao je za mene da ja nisam relevantan i da e, a ja sam sad doneo dokaze, a sledeći put kada bude iznosio takve laži ja ću ga tužiti i na sudu ćemo se viđati, ti nemaš pravo da me unižavaš. Ja nisam kuče neko bez porekla. A ta rečenica njegova za istovaranje uglja, to može samo dušmanin da izgovori, zao čovek – rekao je pevač.

Izvor: PressSerbia/Kurir

Comments

comments