in

DUGO VEĆ KUBURI SA ZDRAVLJEM! JELENA ROZGA OTKRILA SVE O SVOJOJ BOLESTI: Kontroliše je redovnom terapijom!

Jelena Rozga, Foto: Printscreen/Instagram/rozgajelenaofficial

Posle dužeg vremenskog perioda Jelena Rozga se pojavila pred beogradskom publikom, a ovom prilikom otkrila je kako se stara o zdravstvenim problemima, da li se privatno sređuje, ali i da li je u njen život ušetala nova ljubav.

– Zaboravila sam kako je biti na štiklama, pa me već bole noge, ali gušt je što sam u štiklama. Uživam i u šminci, tako da mi je gušt što sam tu i neka prestane više sve ovo, da se vratimo što pre u normalu – rekla je na početku razgovora, a zatim dodala:

– Privatno sam inače uvek u patikama i džinsu, volim da odvojim scenu i privatno, zato mi ovo sada jako prija.

Hrvatska pevačica je sijala u svečanoj haljini, te smo je pitali da li je s prolećem došla i nova ljubav u njen život:

– Nije se pojavio niko novi. Nemam udvarača trenutno, slabo se krećem nešto, ali evo nadam se kad se korona završi da će doći i ljubav.

Ona je ranije otvoreno pričala da se bori sa hipertireozom, poremećajem štitne žlezde. Zbog toga je imala problem sa kožom, često je bila umorna i patila od nesanice, a pevačica sada kaže da se oseća dobro.

– Odlično se osećam, pijem odgovarajuću terapiju u dogovoru sa lekarima i sve držimo pod kontrolom – kaže Rozga, i dodaje kako je uspela da zadrži mladalački i vitak izgled tokom godina:

– Mislim da je genetika najzaslužnija za to kako izgledam i što nosim isti konfekcijski broj godinama. Nekad ranije bih odgovorila i da je moj ludi tempo života zaslužan za to, ali evo već godinu dana ga nema, te mislim da sam jednostavno takva. Pazim šta jedem, ali ne zbog kilaže, već zbog zdravlja. Ne preterujem ni u čemu i to je sve.

Priželjkujem beogradsku Arenu

Rozga se nada da će se ceo svet uskoro izboriti s pandemijom, te da će ubrzo moći da se druži sa publikom.

– Trebalo je ove godine da proslavim 25 godina karijere velikim koncertima širom regiona. Želim da nastupim u beogradskoj Areni, jer tu nikad nisam održala koncert, ali evo zbog cele situacije sve smo prebacil za 2022. godinu – rekla je pevačica i kratko odgovorila na pitanje da li se plašila tokom pandemije zbog finansija, s obzirom na to da ona i njene kolege nisu mogle da rade:

– Nema straha.

(Espreso / Blic)