in

Dugo su krile da su u vezi, pa su se venčale, a jedna drugu zovu vrelim nadimkom

Dugo su krile da su u vezi, pa su se venčale, a jedna drugu zovu vrelim nadimkom

Svet bruji o misicama koje prkose svim mogućim predrasudama.

Mis Argentine Marija Varela i Mis Portorika Fabiola Valentin su zvezde jednog parfema koji reklamiraju, a privukle su pažnju intimnim scenama koje su snimile za potrebe ovog snimanja.

Na snimku koji je postao viralan, njih dve se ljube i bez ikakvog blama razmenjuju nežnosti.

Ceo svet je mogao da vidi emotivne momente misica koje su se upoznale na Tajlandu u okviru manifestacije „Miss Grand International“.

Njih dve su dugo govorile kako su samo drugarice, ali su u jednom momentu priznale da su u emotivnom odnosu.

„Daily Mail“ piše kako jedna drugu zovu „moja mala čokolado“, a nedavno su se venčale u Portoriku, gde su gej brakovi legalizovani.

„Nakon što smo odlučili da našu vezu držimo u privatnosi, otvaramo svoja vrata za poseban dan. 28.10.22“, napisale su na Instagramu uz fotografiju sa venčanja.

Deluje da ih njihova porodica podržava u ovom odnosu, pa je tako Marijana posetila Fabiolinu zemlju Portoriko i upoznala buduću svekrvu.

Njihov uspeh na svetskim takmičenjima je veliki.

Marijana je predstavljala Argentinu na izboru za „Miss Universe 2019.“ i završila je na prvih 10 pozicija na Miss Grand International 2020. Ona je bila model za različite kampanje i takođe je radila na različitim inicijativama koje se bore protiv rodnog nasilja.

Fabiola je takođe dospela do prvih 10 na „Miss Grand International 2020“. Ona radi sa više agencija za modele, od kojih je  jedanaest u Majamiju.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica