in

Dragana i Toni u Egiptu sklopili ugovor,VRTOGLAVA LOVA počinje da se vrti!

Dragana Mirković, Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Dragana Mirković nedavno je sa suprugom boravila u Kairu, gde su, kako piše Scandal, sklopili posao koji će im, ako sve bude teklo po planu, doneti milionsku zaradu.

Biznismen Toni Bijelić pre nekoliko godina kupio je od nemačke kompanije „Xenatec“ fabriku i prava za proizvodnju kupe verzije luksuznog automobila „majbah“ i investirao novac u novi početak, a sada je odlučio da ode korak dalje i pozicionira se na novo tržište.

Prilikom posete Egiptu suprug Dragane Mirković sklopio je unosan poslovni ugovor, odnosno prodaju „majbah kupea“ u Kairu.

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

Pored toga, u planu je širenje na tlu Saudijske Arabije, što će biti više nego dobar strateški potez uzme li se u obzir koliko bogataša živi u tom delu sveta.

‒ Dragana je skromna i nikada ne potencira priču o materijalnom, ali svakako da joj imponuje što je njen muž vredan i uspešan u poslu kojim se bavi. Ona mu takođe mnogo pomaže, ali nema ni govora da će se povući sa estrade i u potpunosti posvetiti Tonijevom biznisu – navodi izvor pomenutog nedeljnika.

Podsetimo, ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities” iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj “primerak” automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Pevačica ne krije da je odličan poznavalac ove marke vozila, ali i da je njen muz Toni ipak, daleko veći stručnjak od nje.

Budući da je Bjelić koji sa Draganom ima ćerku Manuelu i sina Marka, celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganinim vlasništvom smatra se i skupocena vila u Beču, ukrašena Svarovski kristalima, ali i dvorac nadomak austrijske prestonice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala.

Sajt “Alpja Life” koji je Draganu uvrstio u prebogate javne ličnosti trenutno radi najnoviji presek njenog bogatstva. Da li će rezultat premaštiti ovih 100 miliona dolara?

Bonus video:

Espreso čestitke: Dragana Mirković

00:10

Espreso čestitke: Dragana Mirković

(Espreso/Scandal)