in

Doživeo VELIKU NESREĆU, svi se pitaju SAMO JEDNO!

Ben Aflek, Foto: Youtube printscreen/X17ONLINEVIDEO

Ben Aflek našao se u centru prozivki nakon što je sinu od 10 godina dozvolio da sedne za volan.

Slavni glumac Ben Aflek našao se u centru skandala zbog udesa koji je izazvao njegov desetogodišnji sin!

Ben Aflek
foto: Profimedia

Mali Samjuel se, iako ima samo 10 godina, okušao za volanom tatinog lamborginija, a potom udario u BMW koji je bio parkiran iza njega.

Kako strani mediji prenose, Semjuel se uputio sa svojim ocem i njegovom verenicom, Dženifer Lopez, u kupovinu luksuznih automobila, a u jednom je trenutku Aflek je dozvolio detetu da sedne na mesto vozača dok je motor njegovog žutog lamborginija bio upaljen.

Dečak je zatim u jednom trenutku “prebacio” u rikverc, a automobil je tada dodirnuo prednji deo belog BMW-a koji je bio parkiran iza njega. Semjuel je bio na vozačevom mestu s otvorenim vratima, dok se njegov tata Aflek nalazio između vrata i vozačevog sedišta.

Nakon kontakta s drugim vozilom, Aflek je otišao da pogleda šta se tačno dogodilo, a i njegov sin je takođe izašao iz automobila.

Kada su utvrdili da šteta nije strašna, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Dženifer držala za ruku, te su odšetali dalje.

PR tim slavnog glumca izjavio je za TMZ da nije bilo nikakve štete, te da su obe strane zadovoljne i da nije bilo nikakvih problema.

Ipak, javnost je šokirana postupkom slavnog glumca, te su ga ispod gotovo svake objave o događaju opominjali i nazivali ga vrlo neodgovornim.

“Zašto dečak od 10 godina seda za volan?”, “Neodgovorni otac”, “Bogataši”, “Strašno”, samo su neki od komentara.

Bonus video:

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

(Espreso)