in

Doris je nosila venčanicu iz BAJKE, a posle je ON doživeo INFARKT i sve je stalo!

Ljubavna priča Doris Dragović i Marija Budimira otpočela je 1989. godine. Na prvi pogled, kada ju je sreo na plaži Mario se oduševio držanjem misteriozne dame, kako se kasnije ispostavilo, popularne Doris Dragović.

– Ne sećam se ničega jer sam bila u nesvesti. Od njegovog pogleda – rekla je tada Doris.

Splitsko venčanje tada je bilo tema godine, a njihova bajkovita priča traje i danas.

Fotografije sa venčanja veoma su retke, a njihova ljubav i više je očigledna. POGLEDAJTE OVDE

Godinu dana nakon što su se zarekli na večnu ljubav, na svet je stigao njihov sin Borna. Tada se zbog ljubavi prema porodici Doris povukla sa javne scene iako nikada nije prestala da se bavi muzikom.

Podsetimo, poslednjih dana 2018. godine Doris Dragović spremala se za nastup u najluđoj noći. Međutim, lepu prazničnu atmosferu pokvarila je velika porodična drama. Bilo je to 26. decembra u večernjim satima, posle lokalnog turnira u malom fudbalu. Suprug lepe splitske pevačice Mario Budimir odjednom se srušio u restoranu. Uhvatio se za grudi i pao.

Do medija je ubrzo dospela informacija od koje se ledila krv u žilama – proslavljeni vaterpolista i nekadašnji kapiten kluba „Jadran“ hitno je prebačen u bolnicu, gde su se lekari borili za njegov život. Srećom, sve se dobro završilo.

foto: Youtube printscreen

‒ Da sam bio sam, da mi je pozlilo negde na ulici, verovatno bi se dogodilo najgore, bio bih gotov. Teško mi je i da pomislim, ali to je tako. Priskočili su mi u pomoć prijatelj Sizgo, fizioterapeut fudbalera „Hajduka“ Domeniko Sizgoreo, i doktor Mladen Buotić. Tri puta su me vraćali u život i uložili nadljudske napore… Kažu da me je spaslo to što mi mozak ni sekundu nije ostao bez kiseonika. Hitna pomoć me je brzo prebacila u bolnicu. Zahvaljujem prijateljima, zahvaljujem Bogu što me spasao. Da nisu bili oko mene od prvog trenutka, bilo bi fatalno – ispričao je „Slobodnoj Dalmaciji“ Mario Budimir, sportska legenda Splita.

Bio je to infarkt. Operisali su ga i ugradili mu dva stenta, brzo se uspešno oporavio, a za to zasluge ima i njegova supruga, sa kojom je u braku od 1990. godine.

‒ Prvo što sam čuo kada sam se probudio iz kome bio je glas moje Doris, kroz san… Onda sam prepoznao i glas našeg sina Borne, brata Zlatana. Polako sam se vratio među žive. U međuvremenu, ničeg se nisam sećao. Nikad ništa slično nisam doživeo, doktori su danas iznenađeni što sam se dobro oporavio, ali svakako su mi pomogli moja sportska prošlost i snažno telo.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Hello)