in

DOM PRIJE I FILIPA VREDI POLA MILIONA! Opasana zidinama čuva PRIVATNOST para, sve je u nežnim tonovima sa stilom!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović sa sinom Aleksandrom žive u velelpnoj vili na Bežanijskoj kosi, koju su neposredno pre dolaska naslednika pazarili za oko pola miliona evra.

Aleksandrina i Filipova vila nekoliko minuta udaljena od porodične kuće Živojinovića, a opremili su je po svom ukusu i vodeći računa o najsitnijim detaljima i finesama, s obzirom na to da je sređivanje trajalo i u periodu kada se pevačica porodila.

Unutrašnjost porodičnog doma je u nežnim tonovima, a svaki detalj je poseban na svoj način i idealno se uklapa uz ostatak prostorije.

foto: Instagram

Jedan od najdražih kutaka kući, kako izgleda, Aleksandri je prostorija u kojoj ima ogromno ogledalo ispred kog se često fotografiše kada je tip-top sređena pred nastup ili izlazak. Ona se smesti na dva bela tepiha, zauzme pozu i pokaže zanosnu figuru.

Aleksandra Prijović
foto: Instagram

Definitivno poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i mali Aleksandar uživa u ovo kutku.

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelep pogled.

Međutim, kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne da videti, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Kako izgleda vila Aleksandre i Filipa Živojinovića, spolja i unutra, pogledajte u galeriji u nastavku:

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)