in

Dobila je PRAĆENJE i od OVOG MUŠKARCA!

Jelena Karleuša, Foto: © ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša najpraćenija je javna ličnost u Srbiji i na Instagramu ima više od dva milona pratioca.

Ona je veoma aktivna i popularna na ovoj platformi, a sada je i njen otac, Dragan Karleuša otvorio svoj nalog.

Dragan je bivši policajac, a u javnosti se nikada nije previše eksponirao. Tako je odlučio da bude i sada. Još uvek nema nijednu objavu na profilu.

Karleuša je u opisu svog profila otkrio nekoliko nepoznatih detalja o sebi. Pored toga da je policajac u penziji, on je dodao i da je nekadašnji bubnjar, sportista, morski i rečni vuk, Adadžija, tata i deda.

Ćerka mu je odmah uzvratila praćenje, a čudno bi bilo da je drugačije.

Podsetimo, Dragan Karleša rođen je 1. januara 1947. godine u Beogradu. Završio je Višu tehničku školu, a u mladosti se aktivno bavio sportom i muzikom. Sa prvom suprugom Divnom ima ćerku Jelenu, dok je u drugom braku dobio sinove Ivana i Nikolu. Kako piše Vreme, policijsku karijeru počeo je u Upravi za informatiku 1975. godine, a kasnije je prešao u Kriminalističku operativnu službu gde je radio na imovinskim deliktima, teškim krađama i razbojništvima. Od 1983. radio je na poslovima suzbijanja šverca i krijumčarenja kulturnog i arheološkog blaga.

Početkom novog veka postavljen je za zamenika načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala. Ima čin kapetana MUP-a. Ipak, sada gospodin Karleuša može da uživa u penziji, sa decom i unukama.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Bonus video:

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

(Espreso)