in

Dizajnerka objavila fotografiju koja je zaludela i žene i muškarce a jedan detalj posebno je privukao pažnju (FOTO)

Dizajnerka objavila fotografiju koja je zaludela i žene i muškarce a jedan detalj posebno je privukao pažnju (FOTO)

Bivša žena biznismena Miodraga Kostića i bivšeg nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, kreatorka Marijana Mateus (51), uspešna je poslovna žena koja poslednjih godina živi u Londonu, a preko društvenih mreža redovno obaveštava skoro 90.000 pratilaca o dešavanjima iz svog života. 

Ova dama nedavno je boravila u Madridu odakle je objavila set fotografija u kojima je glavni grad španske prestonice ipak ostao u drugom planu u odnosu na duge noge lepe Mateusove. Nije zanemarljiv podatak da je ona zagazila u 6. deceniju, ima troje odrasle dece, Dajanu, Aleksandra i Anđelu, a i dalje bi joj na izgledu mnoge pozavidele. Ona je tako objavila serijal fotografija iz jednog madridskog restorana u crnoj korset mini haljini koja otrkiva gola ramena i dugih je rukava, a uz koje je Marijana uparila par eksluzivnih sandala visokih potpetica čime su njene vitke noge izgledale još duže. Mateuseva je vezala kosu i opredeila se za minimalnu šminku u vidu maskare i crvenog karmina, dok je izgled dopunila bisernim minđušama i diskretnom zlatnom ogrlicom.

 

Iako nije nikada ni potvdrila ni demantovala da je bilo šta od estetskih zahvata radila na licu ili telu, primetno je da ona ni jednu jedinu boru na licu nema, pa su joj fanovi u komplimentima često isticali da je “poput devojke“.

– Mlada, lepa, pametna, a uvek sama na fotografijama? –

– Devojko, ove noge su čisto savršenstvo! –

– Živa vatra! –

– Sijaš, kao i uvek –

– Izgledaš kao devojčica, prelepa si –

– Za Marijanu su godine definitivno stale –

– Noge kao izvajane! –

– Ostala si uvek ista… –

– Retka lepotica u kompletu, ali noge dominiraju –

 

 

Marijana je sa “kraljem šećera”, kako mnogi nazivaju njenog prvog supruga, u brak stupila sa samo 19 godina, ubrzo joj se desila i prva trudnoća i nije se dvoumila da li je za to pravo vreme. Često je isticala kako je srećna što se već u dvadesetim ostvarila kao majka. Nakon svih ovih godina deca Marijane Mateus i Miodraga Kostića ostala su van dometa javnosti. Marijana je jednom prilikom rekla da je svoj modni brend osnovala upravo zbog ćerki, Anđele i Dajane, čak je i naziv „Andaj“ izveden od njihovih imena, jer kako je često isticala, deca su njeno najveće bogatstvo.

Porodica mi je uvek bila na prvom mestu, tako je i danas. U prvom planu su moja deca i sve što se dešava kod njih. Velika je sreća gledati ih kako odrastaju i postaju neverovatni ljudi. Oni su izuzetno dobra i vaspitana deca, time se najviše ponosim. Podržavaju me u svemu što radim, kažu ono što misle, veoma su direktni i korektni i srećna sam što su takvi – istakla je Marijana svojevremeno za medije.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: