in

Direktor Granda joj je dao OBEĆANJE!

Foto: Print Screen Youtube

Takmičarka “Zvezda Granda” Svetlana Đukić (25) iz tima Viki Miljković stala je na crtu kandidakinji Nale Flejm (23) čiji je mentor Mili.

“Pevam za ljubavi stare” Snežane Đukić i “Manastir” Mire Škorić bile su Svetlanin izbor, a Nale je odabrala “Kad ja pođoh na Bembašu” i “Budi dobar kao što sam ja” Maje Odžaklijevske.

4 prema 4 bili su glasovi žirija za ove dve kandidatkinje, a Snežana je otkrila zbog čega je izabrala baš pesmu Svetlane Đuričić.

– Prvi kandidat je jako bio indisponiran, neubeljiv i Snežanina pesma jako loša. Drugi kandidat je bio jako dobar, puno glasa, jači vokal, ubedljiviji, ti si Nale odlična – bio je kratak Bosanac, dok se Snežani za razliku od njega dopalo kako je Svetlana otpevala njenu pesmu – Ima ona taj neki triler narodnjački i uspela je da se izbori da ih mnogo ne ubaci, s obzirom na to sam se trudila da joj pomognem. A kandidatkinja broj dva je baš lepo iznenađenje kada je repertoar u pitanju.

Svetlana Đukić
foto: Print Screen Youtube

– Ja sam tu pesmu pevala kada sam imala 7 godina, u staračkom domu u Kruševcu i dok sam je pevala svi su plakali – rekla je ona i zaplakala, a Saša je ohrabrio – Neće proći mnogo vremena, pevaćeš ti i meni u staračkom domu.

– I meni, ako Bog da – dodao je Bosanac.

Jeleni su se obe kandidatkinje svidele, ali drugoj takmičarki se posebno obratila te rekla da je brutalna pevačica ali da liči na likove iz Adams porodice, jer je sva u crnom, čudna a magična.

Svetlana Đukić
foto: Print Screen Youtube

– To što plačeš i što si čudna, to je odlično za šou biznis, budi takva. Plači ako ti se plače, smej se ako ti se smeje, radi sve što želiš, ali moraš da izgledaš odlično. Molim vas neka se neko pozabavi njenim stajlingom. Mili potroši neki dinar, daj da od nje napravimo čudo – rekla je Karleuša.

Mili se obratio svojoj kandidatkinji i zamerio joj što za drugu pesmu stala i nije igrala, te joj tražio obećanje da će se sledeći put opustiti i zaigrati.

I Viki nije bila zadovoljna kako je njena kandidatkinja pevala, te objasnila da je molila Svetlanu da ne peva ovu pesmu.

(Espreso/Grand)