in

DEVEDESETIH JE HARALA SCENOM, BILA BOMBETINA, ALI ODJEDNOM NESTALA! Misterija o njenom životu i traje, OVO JE ONA?!

Devedesetih se nijedna žurka nije mogla zamisliti bez njihovih hitova, a ovi supružnici danas žive daleko od Srbije, ali i od stare slave koju su uživali.

Lepa plavuša i vlasnica hitova “Ajkula” i “Kamikaze” Brankica Buljovčić, poznatija kao Ela Bi, zaljubila se u jednog od osnivača grupe “Beat Street”, Ljubomira Cebalovića, a svoju ljubav su krunisali brakom na jako neobičan način.

Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u emisiji “48 sati svadba”, dok ih estrada više ne zanima.

foto: Kurir

Napustili su Srbiju, žive u Štutgartu i imaju četvoro dece, Kristijana, Aleksandra, Danijela i Tamaru, dok se Ela u potpunosti posvetila porodici.

Na novoj životnoj adresi započeli su i potpuno nove karijere, a kako kažu, deca i ne znaju kakvu popularnost su uživali u mladosti.

– Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put – rekla je Ela B za medije svojevremeno, a njen suprug Ljuba dodao:

– Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

Ela B
foto: Facebook

Bonus video:

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)