in

Dete je na putu, uskoro postaje TATA, a buduća žena je LEPOTICA kakvu do sada nismo videli!

Unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić uskoro će stati na ludi kamen

Njegova buduća supruga Aleksandra Ličina, sa kojom čeka i bebu, na svojoj društvenoj mreži Instagram objavila je slike sa proslave, na kojoj se okupilo nekoliko njenih bliskih drugarica.

Razlog slavlja je bio dvostruk. Prvenstveno njena trudnoća, ali i objava da će se uskoro venčati sa svojim izabranikom.

foto: Printscreen

– Hvala što ste razlog zbog kojeg se smejem. Znate vi – napisala je Aleksandra, uz emotikon srca i simbola večnosti.

Luka se nedavno zahvalio svojoj izabranici na svemu objavom na Instagramu.

– Na današnji dan je sve počelo, želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te – ushićeno je napisao Luka.

Podsetimo, lepe vesti o Aleksandrinoj trudnoći, pre izvesnog vremena, objavila je pevačica Ilda Šaulić, Lukina tetka. Inače, mladi fudbaler i njegova izabranica Aleksandra čekaju devojcicu.

Luka Adžić
foto: Printscreen

– Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji! Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici. Voli vas tetka – poručila je presrećna Ilda.

Luka Adžić je sin Sanele Šaulić, starije Šabanove ćerke i nekadašnjeg fudbalera Ivana Adžića.

(Espreso / Kurir)