in

DETALJI RAZVODA PEVAČICINE PORODICE VIŠE NISU TAJNA! Aleksandra Prijović: “NE POSTOJI NIŠTA TEŽE”!

Aleksandra Prijović smatra i dan danas izuzetno bolnom i emotivnom temom o kojoj retko govori.

Ovaj nemili događaj pevačica, sudeći po njenim ranijih izjavama, smatra kao ranu koja se još uvek nije u potpunosti zacelila.

Nedeljko i Borka Mihajlović, Aleksandrini roditelji, nisu opstali u braku, a nakon razvoda njihov odnos bio je ovakav:

– Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je Prijovićka svojevremeno za „Blic“ .

Takođe, Aleksandra je i te kako zahvalna roditeljima, ali nikada ne može da preboli što se njihova ljubav ugasila.

– Moja majka je radila i pevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije želela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu – dodala je supruga Filipa Živojinovića za domaće medije pre nekoliko godina.

Podsetimo, brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića mesecima je glavna tema u javnosti. Par već dugo nije viđen zajedno, a svakodnevno se prati i svaka njihova aktivnost na društvenim mrežama.

Ipak, Aleksandra Prijović je jednom prilikom otkrila da je njihov brak još uvek u savršenom skladu, bez obzira na pisanje medija o njihovom narušenom odnosu.

foto: Damir Dervišagić

– Razveli su me već koliko puta. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, na par meseci smo bili vereni, ne znam koliko puta dosta baš – rekla je za “Blic” stavivši do znanja da je njihov odnos savršen, a da su razdvojeni samo onda kada imaju previše poslovnih obaveza.

Njihov fokus pored rada na zajedničkom odnosu, svakako je i sin Aleksandar za koga Aleksandra otkriva da ne želi još uvek da dobije brata ili sestru.

– Kad mu spomenem, samo kaže ne, voli svu pažnju za sebe – otkriva ona.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Story)