in

Demi Mur dirljivom porukom čestitala rođendan Brusu Vilis

Demi Mur dirljivom porukom čestitala rođendan Brusu Vilis

Čestitke koje su dirnule sve obožavaoce legendarnog glumca.

Brus Vilis proslavio je ove nedelje 68. rođendan, a iako se glumac nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji, rođendan je ipak obeležen, a mnoge su dirnule čestitke važnih žena iz njegovog života.

Sadašnja supruga Ema Heming (44) i bivša Demi Mur (60) posvetile su mu objave na Instagramu.

hari megan

„On je čista ljubav. Jako je voljen. I uvek ću ga voleti. Srećan rođendan, slatko moje. Moja rođendanska želja za Brusa je da ga i dalje držite u svojim molitvama i najvišim vibracijama jer će njegova osetljiva duša u znaku Ribe to osetiti. Hvala vam puno što ga volite i brinete za njega“, napisala je Ema pored romantičnog videa Brusa i nje.

I bivša mu je čestitala rođendan – Demi Mur je uz video na kom Brus pozira s njihovim ćerkama pokazala i deliće proslave rođendana. Naravno, prisutne su bile i njegova supruga Ema i njihove dve ćerke, a može se videti i koliko je glumac ostareo poslednjih meseci.

„Srećan rođendan, BV! Drago mi je što smo proslavili danas. Volim te i volim našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo“, napisala je Demi.

Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Inače, Brusova supruga Ema nedavno je demantovala glasine koje su kružile o tome kako se Demi uselila kod njih kući kako bi pomogla Emi da brine o  Brusu nakon njegove nedavne nove dijagnoze, frontotemporalne demencije.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi