in

Đavo joj ni tada nije DAO MIRA!

Jovana Jeremić, Foto: Kurir

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije da ne voli da obavlja kućne poslove, u šta spada i spremanje hrane, pa je zato često srećemo po restoranima, gde odlazi na ručkove s porodicom.

Protekle nedelje sasvim slučajna dva puta, dan za danom, voditeljku jutarnjeg na televiziji Hepi ekipa Kurira je srela Jovanu u različitim delovima grada u restoranima, gde je došla nakon završene emisije.

Jovana Jeremić
foto: Kurir

Prvi put je to bilo u subotu u centru grada kad je s njom bio suprug Vojislav Milošević. Iako je Jovana bila slobodna što se tiče poslovnih obaveza, izgleda da ona nikad ne može da bude mirna. Non-stop je ustajala od stola i telefonirala, pisala i snimala glasovne poruke, dok je njen suprug uglavnom ćutao i uživao u hrani.

Jovana Jeremić
foto: Kurir

Potom su Jovanu videli i u nedelju u jednoj pečenjari na Ledinama, gde je tog dana bio svadbeni ručak Lune Đogani i Marka Miljkovića. Čim se pojavila zajedno sa suprugom pred novinarima, u svom prepoznatljivom stilu počela je da objašnjava da je došla slučajno baš na to mesto na ručak i da nije među zvanicama popularnog para.

Jeremićeva je više puta govorila o tome da joj kućni poslovi ne idu od ruke. – Ne kuvam. Ne čistim. Ne perem. Ne peglam. Ne farbam jaja. Biznis je moj život. U tome sam nenadj*biva – našalila se voditeljka na svoj račun.

(Espreso / Kurir)