in

Davile se pa onda i STRASNO LJUBILE, BLUD i RAZVRAT! (FOTO)

Foto: Print Screen Youtube/The Hollywood Fix

Vilou Smit je objavila vrlo novi singl pod nazivom „Purge“ sa Siiickbrain-om, zajedno sa pratećim muzičkim spotom.

Ćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit objavila je svoj četvrti album “Lately I Feel Everithing” u julu, ali već objavljuje nove pesme koje nisu bile deo LP-a.

Pevačica, koja se zove samo WILLOW, pojavila se u singlu Machine Gun Кelli-ja „emo girl” u februaru. Sada je objavila „Purge“, koja se razvija do intenzivnog refrena u kome i WILLOW i Siiickbrain pevaju punim kapacitetom svojih pluća, pri čemu Siiickbrain čak i vrišti.

Spot odgovara intenzitetu pesme, a WILLOW i Siikbrajn nose upečatljivu odeću dok udaraju automobil bejzbol palicama i upuštaju se u druge razvratne radnje.

WILLOW će pratiti Machine Gun Кelli-ja na njegovoj letnjoj turneji u SAD od početka jula do sredine avgusta, kao i svirati na nekoliko festivala, uključujući Lollapalooza 30. jula.

WILLOW je u avgustu pričala za Heavy Consequence o ljubavi koju gaji prema rok muzici.

– Uvek sam gajila dubok afinitet prema rok muzici uopšte. Na svom drugom albumu imala sam pesmu koja se zvala ‘Human Leech’. Na toj pesmi smo koristili gitaru sa sedam žica i moja mama je režala na tu pesmu. To su bile zaista, zapravo, metalne vibracije. … A moj koproducent Tajler i ja objavili smo ceo rok album pod nazivom “The Anxiety” pre nego što sam objavila ovaj novi album. Dakle, bavim se i poštujem i volim rok muziku još od malih nogu – kazala je ona.

Bonus video:

Espreso čestitke: Monika Ivkić

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso)