in

Dara Bubamara ogolila svoj ljubavni život do koske

Dara Bubamara ogolila svoj ljubavni život do koske

Pevačica Dara Bubamara ogolila je svoj ljubavni život do koske i kaže da nema vremena za udvarače.

Kako je ispričala u emisiji „Premijera“, odlučila je da se u januaru posveti porodici, sinu, bivšem suprugu, ali i da odmori – jer je tempo posla koji ima prethodnih trideset godina, kako kaže, ubija.

„Za ljubav nešto nemam vremena. Ima udvarača, ali ja nemam vremena. Sad sam rekla svom menadžeru, u januaru ne radim, hoću da se odmorim, da idem sa prijateljima na ručak. Sad radim spot za novu pesmu koju je inače radio Laća, mnogo je dobra. A onda idem da odmorim, idem u Dubai sa sinom, jer ovo nije normalan tempo kakav ja imam zadnjih 30 godina“, rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Kada je reč o njenom bivšem suprugu Milanu, kaže da se odlično slažu i da zajedno planiraju i putovanje.

„Milan i ja smo u predivnim odnosima, gledamo se kao porodica, poštujemo se i cenimo, držimo se. Ljudima je to čudno, jer svi kad se razvedu nešto se svađaju, nisu u dobrim odnosima, a mi savršeno funkcionišemo. Meni je on najbolji prijatelj, čujemo se ujutru, popodne, uveče… Sad su u Barseloni, ja sam bila kod njih, kad se vrate idemo zajedno u Dubai, uživamo. Ja sam izbugila tatu, Milan je izgubio roditelje isto prošle godine i prija mi ta porodična harmonija, da smo svi zajedno, nemamo više roditelje, a Kosta ih je baš voleo, i tako da nam prija da budemo zajedno“, rekla je Dara.

BONUS VIDEO: Dara Bubamara: Rešila sam da nemam dečka