in

DARA BUBAMARA I TONI SU RASKINULI ZBOG OVE POZNATE SRPKINJE? Konačno je sve OTKRIVENO!

Dara i Toni, Foto: Printscreen Instagram

Bivša učesnica rijalitija ”Zadruga” i pevačica Sara Reljić, navodno je, kako pišu domaći mediji, bila jabuka razdora između folkerke Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Marka Dujakovića Tonija.

Iako se u početku pisalo da je Dara ostavila Tonija, do medija su došle nove šokantne informacije. Tim povodom oglasila se Sara, koja je potvrdila da se više puta videla sa Tonijem, ali da se između njih ništa konkretno nije desilo, te da joj je rekao da u tom periodu nije bio sa Darom.

– Istina je da poznajem dečka i da smo izašli nekoliko puta, ali ništa više od toga, tako da je to to. Tada kad smo nas dvoje izlazili, on nije bio sa Darom u vezi, koliko znam. Barem mi je rečeno tako. Što se mene tiče, tu niko nikoga ni zbog koga nije ostavio – rekla je Sara.

Podsetimo, kako su mediji ranije pisali, Dara je navodno prekinula jednogodišnju vezu s Markom Dujakovićem Tonijem jer joj je mnogo ljubomorisao.

Inače, popularna Dara Bubamara važi za jednu od najenergičnijih pevačica na našoj estradi. Ona pleni svojom energijom i harizmom, a pred kamerama emisije “Premijera – Vikend specijal” je otkrila kako se priprema za nastup, ali i kako izgledaju sami koncerti.

-Meni je bukvalno ceo dan bio posećen ovom nastupu. Bukvalno da se skoncentrišem, šta ću da obučem… Ulažem u svoje pesme… Mnogo radim – rekla je Dara na početku, pa nastavila:

-Nikad mi se nije desilo da dođem na nastup i kao odradim samo pola sata. Nego bukvalno posle svakog nastupa, svaki taj gazda ili vlasnik lokala je zvao mog menadžera i rekao da hoće još dva, tri termina. Tako da, ko hoće da radi, da ulaže u sebe, posla uvek ima.

Bonus video:

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

00:15

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

(Espreso / Pink)