in

DANAS SE VENČAVAJU PETAR I 14 GODINA MLAĐA HANA!

Petar i Hana, Foto: Printscreen Instagram/petar_graso_fan_page

Venčanje godine, ono Hane Huljić (31) i Petra Graše (45) održaće se za samo nekoliko sati u crkvi Svetog Franje u Splitu.

Kako saznaje “Gloria.hr”, Grašo neće imati samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), pevačicu će praviti i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić.

Grašo i Kavčić su dugogodišnji prijatelji, a Kavčić mu je jedno vreme bio mentor. Naime, Petar je Kavčiću bio kum na njegovoj svadbi. Poznaju se više od 10 godina, otkako je pevač maštao o ugostiteljskoj karijeri i sa roditeljima Snježanom i Zoranom vodio nekadašnji porodični restoran, gde će biti održana svadbena večera.

S druge strane, Hana je malo jednostavnija. Već je poznato da će mlada nositi haljinu splitskog dizajnera. Naime, dizajner je ranije otkrio da će venčanica biti jednostavna i elegantna, baš kao i Hana.

Zadržala je tu jednostavnost kada je u pitanju izbor frizura i šminke.

– Biće to jednostavna i laka šminka. U slučaju da ostavimo kosu raspuštenu, Hani će napraviti lagane talase. Ona je jednostavna devojka i toga ćemo se držati – rekla je šminkerka i frizerka.

Dan ranije u Split su počeli dolaziti svatovi.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Gloria.hr)