in

DAME UDAHNITE DUBOKO: Ovo je najlepši crnogorski glumac, uskoro ćete ga gledati u velikom televizijskom hitu

Jovan Glomazić široj javnosti postao je poznat po ulozi atraktivnog doktora u prvoj sezoni hit serije “Besa”.
Atraktivni Nikšićanin se tada borio da spasi život glavnog kriminalca u seriji Dardana Beriše kog igra Arben Barjaktaraj, a s prvim danima proleća Jovan se sprema za preseljenje u Beograd gde uskoro postaje deo novog televizijskog projekta.

– S obzirom na situaciju sa virusom Korona u Crnoj Gori zadnjih meseci imao sam malo više vremena da radim na sebi i to je rezultiralo angažmanom u novoj sezoni jednog televizijskog projekta koji je jako gledan u zadnje vreme. Još ne smem ništa reći zbog ugovora koji sam potpisao, ali spremam se za selidbu u Beograd- kaže mladi glumac.

Jovan se pored glume bavi i di-džeingom gde često na meti lepih devojaka. On nam je otkrio da mu teško pada pnndemija jer ne nastupa kao nekad svaki vikend, ali se nada da će u Beogradu sad kad otopili odraditi neku žurku na otvorenom između snimanja.

– Svakome sigurno fale nastupi ko se bavi muzikom. Osim što smo pretrpeli finansijske gubitke jer je u Crnoj Gori muzika zabranjena od oktora prošle godine, željan sam kontakta sa publikom kako u klubu, tako i na snimanjima družemja sa kolegama- iskren je Jovan.

Comments

comments