in

Da li je realno da ovako dobro izgleda?

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Latino-diva Dženifer Lopez izazvala je pometnju na Instagramu fotografijama na kojim pozira u suknji koja otkriva njene ubojite mišiće.

Lopez, koja je nedavno napunila 52 godine, na sebi je imala haljinu neobičnog kroja koja joj je padala sve do ispod struka, a zanimljivu kombinaciju odabrala je za intervju za „The New York Times“.

Pevačica i glumica inače ovih dana promovira novi film “Marry me”, koji će biti objavljen za nekoliko dana, a u filmu se pojavila uz Malumu i Ovena Vilsona. Zanimljivo je da glumi pevačicu svetske popularnosti koja pokušava da se nosi s težinom ljubavnog života koji se odvija pred očima čitavog sveta.

U intervjuima je pričala kako njen lik u novom filmu ima vrlo specifičan život s kojim ona itekako može da se poistoveti. Otkrila je i kako ona sama obožava da radi, ali ne voli slavnu stranu svega.

Poslednjih meseci čitav svet bruji o njenoj obnovljenoj vezi s Benom Afleckom, s kojim se pomirila prošle godine, a više od 20 godina nakon raskida veridbe.

“Lep je način na koji su stvari sada drugačije, osećamo ih drugačije nego pre mnogo godina. Više je uvažavanja i slavlja, što je lepo. Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno retko, dragoceno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo”, rekla je ona nedavno.

Bonus video:

Espreso modna policija: Bojana Lazić

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)