in

DA LI JE MOGUĆE?! Svi znate i volite MLADOG GLUMCA, a ne znate da je njegov OTAC OVA GLUMAČKA LEGENDA! (FOTO)

Miodrag Krivokapić, Foto: Printscreen

Miodrag Krivokapić je jedan on naših najcenjenijih glumaca. Pratili smo ga u prošloj sezoni seriji “Tajne vinove loze”, ali i u reprizama serije “Gore – dole”. Retko ko zna da je njegovim stopama pošao i njegov sin, Bojan Krivokapić.

On se proslavio svojom prvom ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu “Montevideo, Bog te video”, a zatim je osvojio srca publike u seriji “Istine i laži”.

Bojan je rođen u Beogradu pre 36 godina, a u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Oženjen i sa suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

– Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno – rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

– Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije – rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

Bonus video:

Espreso Twitter: Nada Macura

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)