in

Da li je bivši zet Željka Mitrovića prevarant? Ko je navodni milijarder iz Ukrajine koji umalo da mu oženi ćerku

Da li je bivši zet Željka Mitrovića prevarant? Ko je navodni milijarder iz Ukrajine koji umalo da mu oženi ćerku

Kristina, ćerka Željka Mitrovića, raskinula je sa navodnim ukrajinskim milijarderom Ilijom.

O sada, kako tvrde mediji, bivšem zetu Željka Mitrovića pisalo se često, ali zvaničnih informacija o tome čime se on bavi i kako je nasledio navodne milijarde, gotovo i da nema.

Mediji bliski vlasti godinama unazad pišu pohvalne tekstove o izvesnom Iliji, milijarderu iz Ukrajine, koji je verio Kristinu Mitrović, ćerku vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića.

Kristina i Ilija nesumnjivo su uživali u luksuzu: na društvenim mrežama su često delili sadržaj koji ima za cilj da prikaže njihov lagodan život, a u prvom planu su neretko bili i skupoceni komadi garderobe.

Foto: Instagram/sixchick

Iako se o njima često pisalo, dodatnih informacija o mladom milijarderu nema – nepoznato je čak i to kako se preziva. Režimski portali u svojim tekstovima o Iliji uvek napominju da se radi o „nasledniku kralja uranijuma“ koji uživa u porodičnom bogatstvu, ali ima i sopstveni biznis koji vodi u Londonu, gradu u kojem i živi.

Mladi milijarder navodno ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Mitrovićeva naslednica su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio „jedan od najboljih studenata i posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika“.

Foto: Instagram/sixchick

Ovo su jedine informacije koje su se tokom poslednjih nekoliko godina po potrebi reciklirale kada se pisalo o sada bivšem zetu Željka Mitrovića. Ono što je interesantno jeste činjenica da se nijedna od ovih informacija ne može potvrditi, barem ne na osnovu podataka koji su dostupni na internetu.

Naime, među svim listama najbogatijih Ukrajinaca nema nijedne osobe koja se dovodi u vezu sa izvesnim Ilijom. Činjenica da ni njegovo prezime nije poznato dodatno dovodi u sumnju verodostojnost dostupnih informacija o čoveku koji je sa Kristinom trebalo da stane na „ludi kamen“.

Foto: Instagram/sixchick

Iako je očigledno da je Ilija sa verenicom Kristinom uživao u finansijski neopterećujućem životu, postavlja se pitanje zbog čega nije moguće saznati nešto više o Ukrajincu, ili o kompaniji kojom navodno upravlja.

Čime se zapravo bavi i zbog čega su osnovne informacije o njemu nedostupne javnosti?

BONUS VIDEO: Željko Mitrović odbija da govori za N1