in

“DA LI JA NJEGA DA ZVEKNEM?!” BAJAGU OVA SITUACIJA IZVELA IZ TAKTA: Iznerviranog ga kamere SNIMILE!

Momčilo Bajagić Bajaga, Foto: Kurir televizija

Juče je u prestonici održan humanitarni koncert posvećen deci oboleloj od raka. Mnogobrojne poznate ličnosti učestvovale su u ovom projektu u želji da pomognu deci. Među njima se našao i Momčilo Bajagić Bajaga.

Momčilo Bajagić Bajaga
foto: Nebojša Mandić

Pevač je nedavno postao deda po prvi put, pa je podelio kako se snalazi u toj najvažnijoj ulozi. Podelio je po čemu će pamtiti prijatelja, Akija Rahimovskog, koji je nedavno preminuo.

Kada je počeo da priča o Akiju, došlo je do neprijatne situacije. Kamermanu je pao blic sa kamere, a to je iznerviralo pevača. Čuo je oštar zvuk kada je blic pao na zemlju i odmah je reagovao:

– Da li da ja njega zveknem nečim? – upitao je Bajaga i na momenat prekinuo intervju.

Ubrzo su se strasti smirile, pa je nastavio da priča o poznanstvu sa pevačem grupe “Parni valjak”.

– Akija sam poznavao dugo. Sećam ga se još od onog perioda skopskog benda i kad je došao u grupu “220” koja je neki začetak tog “Parnog valjka”. Bio je dobar momak i iskreno je voleo to što radi. Kad smo bili klinci bio je pravi roker i dobar drug. Bilo je i svirki na kojima smo svirali zajedno. Pre tri-četiri godine nas je pozvao u Sloveniju da vidimo sina i nešto smo se zezali da li će biti pevač. Onda se desilo to i svi smo bili pogođeni. Znali smo da je bio bolestan, ali se uvek izvlačio. U martu se pravi veliki koncert u Zagrebu na kom će pevati Akijevi prijatelji i ja ću ići da pevam – rekao je Bajaga za portal Srbija Danas.

Bonus video:

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Srbija Danas)