in

“Čupaće sebi kosu s glave”

“Čupaće sebi kosu s glave”

Pevačica se možda opet nađe u problemu.

Iako joj poslednjih meseci ide u životu, otkad su joj vraćena deca, starija koleginica Tanje Savić smatra da bi uskoro ponovo mogla da ima probleme.

„Tanja je, otkako se savetuje sa psihologom, ubedila sebe da je potpuno prevazišla traume koje joj je Dušan stvorio. Misli da je sada jaka, pa mu je sve oprostila jer joj, kao, on više ništa ne može. Ona čak želi da ga uključi u život dece jer im je potreban, pa kako čujem, Dušan se vraća u Srbiju“, kaže za „Svet“ pevačicina koleginica.

„Ona je mlada, ne zna ona da vuk dlaku menja, ali ćud nikad. Ode njena sreća i mir niz vetar, čim Dušan sleti na surčinski aerodrom. Čupaće sebi kosu s glave što ga je opet pustila blizu, ali biće kasno. I decu će opet okrenuti protiv nje, uneće im svima nemir u život. To joj ne treba, ali ona misli da će sve biti u redu i živi u nekim fantazijama“, kaže pevačica.

Inače, Tanja se pravda da su deca u uzrastu kad postavljaju mnoga pitanja na koja bi trebalo tata da im odgovori i da bi oni bili mnogo srećni da ga vide i da on opet bude deo njihovog života.

„Dušan mene ne zanima, ali to ne znači da treba da budem loša i osvetoljubiva prema njemu. Sve sam mu oprostila zbog sopstvenog mira, ne čujemo se i nije deo mog života, ali verujem da bi sinovi bili srećni da on dođe“, rekla je Tanja nedavno.

BONUS VIDEO: Nemanja Stevanović: Tanja Savić je imala potencijal, ali je sama to uništila