in

Ćerku dobila iz fatalne veze

Ćerku dobila iz fatalne veze

I ćerka je u svetu glume.

Jedna od omiljenih glumica iz devedesetih danas je i majka lepe i perspektivne mlade glumice, koju je dobila iz veze sa misterioznim muškarcem.

Glumica Gordana Bjelica, koju smo gledali kao Bebu u seriji Srećni ljudi, majka je glumice Teodore Bjelice. Teodora je takođe poznata glumica, koja je pažnju publike, između ostalog, skrenula u seriji, Tri muškarca i tetka.

Teodora Bjelica Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Zanimljivo je da Gordana nikada nije želela da kaže ko je Teodorin otac, ali jednom prilikom je govorila o njemu.

„Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju, imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju“, ispričala je Gordana.

Istakla je da je želela da postane majka i da nije očekivala ništa od Teodorinog oca.

„Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.“

Foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, Gordana priznaje da ćerka dosta podseća na svog oca.

„Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega“, rekla je Gordana.

Teodora Bjelica Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Teodoru znamo i iz kontroverznog filma Afterparti u kom ima intrigantnu ulogu. Ona tu igra devojku iz Španije koja posle ludog provoda u klubu završava u krevetu sa dečkom i devojkom i u tim seksi scenama Teodora se pojavljuje bez odeće.

U jednom intervjuu ona je istakla da je imala punu majčinu podršku u vezi sa skidanjem na velikom platnu.

BONUS VIDEO: Zvezde „zaleđene“ u vremenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram