in

ĆERKA MUZIČARA KOG MNOGI OBOŽAVAJU PONOVO NA ODVIKAVANJU! 4 godine nije koristila DROGU, a onda…

Britanska kantautorka i naslednica rokera Ozija Ozborna nije uspela da se potpuno otrgne nedozvoljenim supstancama i opijatima, te je nakon čeriti godine trezvenog života poklekla i nastavila sa konzumiranjem droge.

Svesna svog poblema koji ne uspeva da reši, Keli Ozborn odlučila je da se javi klinici za odvikavanje u Teksasu, prenosi Dejli Mejl.

Ova kontroverzna devojka trebalo bi tokom sledeće nedelje da se preseli u rehabilitacioni centar u kojem će ostati nekoliko meseci, a na drastičnu promenu je, kako kaže, spremna.

Tokom nedavnog gostovanja u emisije “Red Table”, Keli je javno priznala da ne može bez droge i alkohola, iako je pokušala.

Prvi dodir sa zavisnošću imala je sa svega 16 godina, nakon operacija krajnika, a tada joj je prepisan lek “Vikodin”.

“U detinjstvu sam stalno bila napeta, pa su mi lekari često prepisivali lekove za smirenje. Neću preterati ako vam kažem da su mi ih davali kao što dele bombone. Čak i da su mi zaista davali bombone, mislim da bi razmislili o količini koju su mi dali”, rekla je Ozbornova svojevremeno.

foto: Profimedia

Podsetimo, Keli se godinama borila sa viškom kilograma, a tek pre nekoliko godina joj je pošlo za rukom da smrša čak 38 kilograma.

“Naučila sam kako da vežbam i hranim se pravilno, to je jedna od stvari kojih morate doživotno da se pridržavate umesto da budete na dijetama” — izjavila je jednom prilikom za Hafington post.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)