in

“CEO ŽIVOT BITKE BIJEM SAMA!” ZORICA BRUNCLIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Navikla da bude prva!

Zorica Brunclik, Foto: Dragana Udovčić

Nakon što su mediji objavili da postoje tajni pregovori sa Sašom Popovićem da Zorica Brunclik zameni Mariju Šerifović u žiriju, oglasila se i Zorica, na svom Instagram profilu, u kome sve to poriče.

– Gospodo koja živite od tuđe nevolje, toliko ste se očigledno navikli da se radujete kada je neko u svađi pa je, kada je nema, veštački pravite. To će vam se, u mom slučaju, završiti na pokušaju. Celog života svoje bitke bijem sama, a sa svim kolegama funkcionišem čisto i pošteno – poštovanje za poštovanje, prijateljstvo za prijateljstvo, kolegijalnost za kolegijalnost, ljubav za ljubav.

– Upravo zato želim da poručim da me ni sa kim nećete posvađati, niti ćete ubaciti razdor između mene i bilo koga. A naročito nećete uspeti da me spustite na nivo na kome bi želeli da me vidite, tvrdeći da ću ja nekome biti zamena. Moram da vas razočaram, to se nikada neće desiti, jer ja alternacija ni u životu, niti u poslu, nikada neću biti! Ne ide to uz moje ime, lik, karijeru, hitove koje sam snimila, ne slaže mi se ni uz boju kose… A i previše sam navikla da budem prva.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen

– Uz želju da me ostavite na miru i da probate da u budućnosti nađete adekvatniju žrtvu (nekoga kome ta uloga stoji), srdačno vas pozdravlja vaša originalna diva – napisla je Brunclikova na svom Instagram profilu.

(Espreso)