in

CELA SRBIJA JE BRUJALA O NJIHOJ PORODIČNOJ DRAMI, UDATA JE ZA 20 GODINA STARIJEG KOLEGU: Znate ko je?

Pevačica, Foto: Printscreen/ Instagram/ vesnadjogani1

Pevačica se nedavno malo povukla se iz javnosti nakon što je ekipa “Paparaco Lova” uhvatila njenog muža kako se navodno ljubi sa ženom za koju se kasnije ispostavilo da je njegova menadžerka. Međutim, rešili su sve nesuglasice i normalno nastavili život, kao i nastupe.

Denser je stariji od nje 20 godina, a sada vidimo i kak je ona izgledala kad je bila tinejdžerka.

Vesna Đogani
foto: Printscreen

Naime, Vesna Đogani redovno sa svojim pratiocima deli snimke kako pleše i peva, a neretko im otkrije i neki deo svoje intime.

Tako su sada od nje tražili da im pokaže kako je izgledala u mladosti, a ona im je tu želju rado ispunila.

– Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe iz perioda ’90-ih godina, pa onda i Đoleta – napisali su joj njeni pratioci.

Vesna Đogani
foto: Printscreen/ Instagram/ vesnadjogani1

– Nisam sigurna da sam bila “ta devojka” ’90- ih, ali evo i mene – odgovorila je Vesna, a onda objavila niz svojih fotografija iz mladosti.

Vesna često ističe da je baš njen suprug Đole oblikovao u osobu kakva je danas.

– To je normalno, kao 18 godina stariji čovek mnogo je doprineo mom sazrevanju. Dosta sam naučila od njega. On nikada ne da na sebe i ne ide protiv svojih principa, vrlo je skroman, hrabar, inovativan. Zahvalna sam što je u meni prepoznao nešto što na početku ni sama nisam videla. Mada, pošteno je istaći i da je on napredovao pored mene. Došla sam mu u pravom momentu, da ga resetujem, dam mu nova krila i energiju, a on je meni podario novi, nestvaran svet, kao bajku iako realnu. On nije neko ko će bilo šta zaviti u celofan, već istinu uvek saspe u lice, tako da vas prodrma – kaže Vesna za “Story”.

Podsećamo, ona je već dve decenije u braku sa denserom Đoletom Đoganijem koji je od nje stariji 20 godina, ali to za njihovu ljubav nije predstavljalo nikakvu prepreku. Njih dvoje imaju sina Adrijana i ćerku Lauru, dok Đole iz braka sa pevačicom Slađom Delibašić ima dve ćerke: Silviju i Marinelu.

Bonus video:

ĐOLE ĐOGANI O SVOM DOKUMENTARCU: 5 godina sam radio na filmu, svi su mi rekli da sam LUD što snimam

03:50

ĐOLE ĐOGANI O SVOM DOKUMENTARCU: 5 godina sam radio na filmu, svi su mi rekli da sam LUD što snimam

(Espreso)