in

CELA GLAVA U ZAVOJIMA! Oglasila se Snežana Dakić posle napada, evo zbog čeka je pogođena kamenom! (VIDEO)

Foto: instagram/snezanadakic

Mnogi su ostali bez reči pošto se pročulo da je voditeljku Snežanu Dakić neko pogodio kamenom u glavu. S povredama, ona je završila u Urgentnom centru, a pošto joj je ukazana pomoć, sa zavojima na glavi se oglasila putem društvene mreže Instagram i progovorila, između ostalog, i o napadaču.

– Dragi svi, htela bih da vam kažem da sam dobro, hvala Bogu. Zadobila sam lakšu povredu glave, sve je okej sa kostima i krvnim sudovima… Hvala što ste brinuli i što ste se javljali. Hvala što se nudili pomoć. Hoću samo da kažem da sam dobro i da je sve uredu – naglasila je Snežana.

Parfem je bio „okidač”?

– U pitanju je nepoznati napdač koji čak mislim i da ne zna ko sam ja, iznervirao ga je mirs mog parfema – objasnila je ona, koja se u opisuz svoje objave posebno zahvalila komšiluku.

– Hvala svima. Dragim komšijama koje su me odmah dovezle i ljubaznom i efikasnom osoblju Urgentnog centra. Hvala svima vama što brinete i šaljete ljubav – poručila je Dakićeva.

Bonus video:

ŽENA MORA DA UZME STVAR U SVOJE RUKE JER JOJ VREME PROLAZI! Snežana Dakić iznenadila savetom: Otvoreno tražite priliku za BRAK

01:13

ŽENA MORA DA UZME STVAR U SVOJE RUKE JER JOJ VREME PROLAZI! Snežana Dakić iznenadila savetom: Otvoreno tražite priliku za BRAK

(Espreso)