in

CECA I JECA ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA?! Jedna pored druge, ljudi TRLJAJU OČI i NE VERUJU ŠTA VIDE! (VIDEO)

Ceca i Jeca, Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Medijski rat Cecei Jelene uvek je intrigirao javnost. Pevačice su oduvek punile novinske stupce i njihove svađe se uvek prepričavaju

Retko kad možemo da ih vidimo zajedno, sem ispred suda!

Montaža folk zvezde Cece Ražnatović i pop zvezde Jelene Karleuše iz Zvezda Granda potpuni je hit na društvenim mrežama, a ovu scenu definitivno nećete imati priliku da vidite na televiziji.

Naime, nakon što je Jelena otišla iz žirija muzičkog takmičenja, Ceca je postala novi član Zvezda Granda, a mnogi se pitaju kako bi izgledalo kada bi obe pevačice bile u Grandu.

Na Instagramu pojavila se montaža, Karleušino pojavljivalje iz emsije prethodne sezone, kao i izdanje Ražnatovićeve iz jedne od prvih emitovanih emsija.

Duhovita montaža nasmejala je mnoge, što poručuju u komentarima, kao i da bi zaista bilo zaniljivo videti obe pevačice u žiriju.

“Ovo bi stvarno bilo hit”, “Prezanimljivo”, “Plačem od smeha”, “Odlična montaža”, “Kada bi se ovo desilo sledeće godine cela Srbija i region bili bi ispred televizora”, “Ovo je top”, “Vrištim od smeha”, “Na trenutak sam pomislio da je stvarnost, bravo za montažu”, neki su od komentara.

Kako izgleda hit montaža Jelene i Cece iz Zvezda Granda, pogledajte u nastavku:

Bonus video:

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)