in

Buran život žene srpskog fudbalera

Buran život žene srpskog fudbalera

Udala se za fudbalera Filipa Đorđevića i učestvovala u italijanskom Survivoru.

Manekenka Jovana Đorđević italijanskoj javnosti najpoznatija je po učešću u njihovoj verziji Survivora, tokom kojeg se povredila, ali se uprkos svemu vratila u takmičenje.

Jovana Đorđević, Jovana Djordjević

Jovanina biografija je veoma burna, te se pre braka sa fudbalerom Filipom Đorđevićem često pisalo o njoj, incidentima i situacijama koje su joj se dogodile u životu.

Naime, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu. Ona je, međutim, demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

„Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine“, rekla je svojevremeno.

Međutim dve godine kasnije, Jovani Đorđević, tada Jovani Švonji, dogodio se još jedan peh, koji je bio zaista jeziv.

Manekenka je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala je bez kose.

„Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje“, ispričala je jednom prilikom učesnica italijanskog Survivora.

Jovana je aprilu 2014. godine započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Njih dvoje imaju dvoje dece – ćerku Noel i sina Leona.

Nedavno su ponovo mediji brujali o njoj i prekršajima koje je napravila.

Naime, tokom noći između 15. i 16. februara policija ju je na Novom Beogradu zaustavila zbog brze vožnje. Manekenka je vozila 196 kilometara na čas, a sa njom u automobilu su bila i deca, te su protiv nje podnete krivične prijave. Izrečena je novčana kazna u visini od 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja vozilom i 15 kaznenih poena.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije