in

Bujne grudi drži samo čvor na haljini, komentari ne prestaju! (FOTO)

Bujne grudi drži samo čvor na haljini, komentari ne prestaju! (FOTO)

Katarina Živković (34) važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a svojom novom fotografijom pokazala je i zašto je to tako. Poznato je da Kaća privlači pažnju kako glasom, tako i stasom, a nisu u manjini i oni koji tvrde da je s godinama sve lepša.

Katarina često objavljuje fotografije na Instagramu, kako sa nastupa i gostovanja, tako i one privatne, najčešće dok vozi automobil. Poslednja fotografija izazvala je veliku pažnju, a izgleda da je lepa pevačica krenula na neko snimanje budući da je obukla elegantnu toaletu. U pitanju je bila haljina od somota u ciklama boji koja je bila neobičnog kroja. Naime, ona je u gornjem delu imala top preko grudi, ispod koga je provirivao go stomak. Kreacija je imala duge rukave, a iako nije viđena cela haljina primetno je da je u prvom planu bio dubok dekolte iz koga su kipele njene grudi.

Živkovićeva očigledno nije nosila brushalter, pa su se mnogi pitali kako uspeva da zadrži grude na mestu u ovako izazovnom deklote. Pevačica je poslednjih meseci vratila smeđu boju kose, koju je vidno i skratila. Frizura joj je bila u vidu talasa koji jedva da su prekrivali ramena, a na račun same frizure dobila je brojne pohvale. Kaća se opredelila i za svedeniju šminku budući da je sama haljina bila u centru pažnje. 

Instagram-katarina_zivkovic_official

Katarina Živković

Fotografija je u rekordnom roku dobila tri i po hiljade sviđanja na Instagramu, dok su se komentari ređali.

– Bože, kako si lepa.

– Super ti je kosa.

– Jao, ženo, goriš!

– Savršeno izgledaš, lutko.

– Ova devojka izgleda sve bolje i bolje! – bili su samo neki od komentara na njen post.

 

Katarina voli da provodi vreme uz porodicu, prijatelje ili u šetnji svog psa, a mediji su primetili da joj dugo nijedan muškatrac nije privukao pažnju.

–  Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese. Što se udaje tiče, samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam, mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i novinarima ću konačno sa rasporeda skinuti pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljaju – svojevremeno je rekla Katarina za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: